Faciliteiten

Goed verzorgde faciliteiten

Een fijne kampeerervaring staat of valt met goede basisfaciliteiten en goede sanitaire voorzieningen. Op onze camping heeft iedereen toegang tot een modern sanitairgebouw met fijne, ruime douches. ‘s Ochtends hebben we verse broodjes van de bakker. Het restaurant is woensdag, vrijdag en zaterdag geopend. In september serveren wij voornamelijk pizza/pasta.

Maar dat is lang niet alles. Op Camping Donnersberg is namelijk van alles te doen en te beleven. Onze luxe faciliteiten zorgen ervoor dat iedereen een geweldige kampeervakantie beleeft. Kom lekker eten in ons restaurant, winkelen bij de Grizzly Store en broodjes halen in onze kleine supermarkt. Doe mee met één van onze sportieve activiteiten of neem met zijn allen een duik in het zwembad! Waar heb jij allemaal zin in?

Dit kan je allemaal doen!

Restaurant met zonneterras

Kom heerlijk lunchen of dineren op het campingterrein! Geniet van ons heerlijke terras aan het meertje.

Kookgelegenheid

Wij bieden kookgelegenheid voor de kampeerders. Zelf buiten leren koken? Volg een workshop in het koken op een houtvuur. Hierbij staat de “Dutch Oven” centraal.

Schoon sanitair

Bij ons vind je ruime en schone éénpersoonsdouches en familiedouches. Zelfs de hond heeft zijn eigen douche. En wil je kleren wassen of drogen? Ook dat is geen enkel probleem in ons verwarmde toiletgebouw.

Grizzly Store

In onze Grizzly Store vind je een groot assortiment kleding van Pinewood en spullen die heel handig zijn voor op de camping  en natuurlijk veel leuke hebbedingetjes.

Verhuur van mountainbikes en elektrische fietsen

De omgeving verkennen? Huur een mountainbike of een elektrische fiets en trek erop uit! In de omgeving zijn veel mooie fietspaden te vinden.

Stroomaansluiting (16 amp)

Geen gedoe met stroom; op onze camping heb je gewoon 16-ampère-aansluitingen bij de kampeerplaatsen.

Minimarkt met verse broodjes

’s Ochtends genieten van vers brood? Dat kan! Iedere dag staat de bakker bij de receptie voor u klaar. 

Sport & spel

Op onze camping hoef je je niet stil te zitten. Er worden volop sportieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ga jij de uitdaging aan?

Zwembad

Op zoek naar een camping met zwembad in Duitsland? Neem een duik met het hele gezin!

Kamperen in Rheinland Pfalz, de mooiste streek van Duitsland.

Ontdek de rust, ruimte en natuur van Camping Donnersberg.