Tarieven

De tarieven van onze camping

Kom je bij ons kamperen? Je bent van harte welkom! Hieronder vind je de tarieven van onze camping voor het hoog- en laagseizoen.

Let op: de onderstaande prijzen zijn allemaal per nacht, en inclusief btw. 

Kamperen (tot en met 30 september)

* Op een kampeerplaats is plaats voor maximaal 1 auto + 1 caravan met voortent, of 1 auto + 1 tent of 1 camper, of 2 motoren en 1 kleine tent.

Kortingen:
In het voorseizoen en naseizoen hanteren wij een korting van 25% op de hoogseizoen prijzen.
De korting geldt niet voor Stroom, Hond en/of Milieuheffing. Wij accepteren alle gangbare kortingskaarten. Bij speciale kortingen (bijvoorbeeld aanbiedingen voor een lang verblijf, de ACSI CampingCard, enzovoorts) krijgt je geen extra kortingen. Je kunt alleen aanspraak maken op deze kortingen wanneer je dit bij inschrijving meldt. . Bij gebruik van een kortingskaart wordt de mileuheffing p.p. gerekend. 

Extra informatie en voorwaarden

Het zwembad van de camping is geopend vanaf 1 juli. (Dit jaar onder voorbehoud van de regelingen i.v.m Corona)

Tijdens pinksteren en hemelvaart geldt het tarief van het hoogseizoen. 

Ivm alle corona investeringen en het extra personeel dat wij hiervoor inzetten wordt er in 2020 € 3,50 per dag per plek in rekeninggebracht.

De persoonskosten en extra kosten zoals bijzettent, tweede hond, aanhanger, stroom etc. worden altijd extra berekend en horen niet bij de prijs van een kampeerplaats. Alle kosten worden gelijk aan het aantal nachten berekend.

De aanreis is op onze camping vanaf 14:00 uur. Op de vertrek dag moet je de plek uiterlijk om 12:00 uur verlaten, anders moeten wij een extra dag in rekening brengen. 

Auto’s opladen is helaas niet toegestaan zonder overleg. De stroomprijs per dag geldt hiervoor niet.

Caravans of campers met dubbellucht of dubbele assen worden zonder overleg niet toegelaten.

Safaritent Vos

De Safaritenten zijn comfortabel ingericht voor 4 of 6 personen. Tevens is er een kleine keuken met koelkast, allerhande kookgerei, servies en bestek.

 

– Uiteraard kun je gebruik maken van alle faciliteiten van onze camping.
– In de Safaritenten mag niet gerookt worden.
– Minimaal 3 nachten verblijf.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw. Op de Safaritenten zijn onze reserverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Kota Grizzly (Sauna) en Kota Bever (Hot Tub)

De Kota’s zijn comfortabel ingericht voor 4 personen. De slaapkamers (twee stuks) zijn voorzien van boxspringbedden met dekbedden en kussens. De bedden zijn voor u opgemaakt. Aangrenzend aan één van de slaapkamers vind je het toilet. In het midden van uw Kota is de vuurplaats. Tevens is er een kleine keuken met koelkast, allerhande kookgerei, servies en bestek.

eBij reservering graag aangeven of je een Kota Grizzly of Kota Bever wenst. Bij het huren van twee Kota’s ontvang je 10% korting. Uiteraard kun jegebruik maken van alle faciliteiten van onze camping.

– Reserveringskosten €9,50.
– In de Kota’s mag niet gerookt worden.
– Minimaal verblijf 3 nachten.
– Vertrek uit de Kota uiterlijk 10.00.

Alle bovengenoemde prijzen in euro, incl. btw. Op de Kota’s zijn onze reserverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Boomtenten

In onze boomhutten voor twee personen beleef je gegarandeerd een unieke nacht. Hangend aan een boomstam kijk je uit over de boomtoppen, en waan je je ver van de bewoonde wereld. Echt avontuurlijk kamperen!

Alle bovengenoemde prijzen in Euro incl. BTW. Op de boomtenten zijn onze reserverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Verhuur- en kampeerarrangementen

Om het nog gemakkelijker en leuker te maken hebben wij diverse arrangementen. De volgende voorwaarden zijn hierop van toepassing:

 • De arrangementen gelden voor twee personen en kunnen enkel vooraf gereserveerd worden. Komen thuis wonende kinderen ook betalen die als extra persoon.
 • Een plaats (100m²) is incl. elektra, water, 1 auto, kampeermiddel eventueel 1 bijzettentje
 • Aankomst vanaf 12:00 uur – vertrek voor 17.00

*Je mag je kampeermiddel onbewoond laten staan tussen Hemelvaart en Pinksteren.

  Direct reserveren

  Wil je komen kamperen in een van onze blokhutten of tenten? Of wil je een ook wel eens uitproberen hoe het is om op hoogte te slapen in een boomtent?

  Al onze accommodaties zijn te reserveren via onze website.

  Heb je vragen over een van onze accommodaties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag om de perfecte oplossing te zoeken.

  Kamperen in Rheinland Pfalz, de mooiste streek van Duitsland.

  Ontdek de rust, ruimte en natuur van Camping Donnersberg.