Tarieven

De tarieven van onze camping

Kom je bij ons kamperen? Je bent van harte welkom! Hieronder vind je de tarieven van onze camping voor het hoog- en laagseizoen.

Let op: de onderstaande prijzen (voor kamperen) zijn allemaal per nacht, inclusief 2 personen, stroom en btw. 

Kamperen 2021

* Op een kampeerplaats is plaats voor maximaal 1 auto + 1 caravan met voortent, of 1 auto + 1 tent of 1 camper, of 2 motoren en 1 kleine tent.

Kortingen:
In het voorseizoen en naseizoen accepteren wij kortingskaarten. Hiermee krijgt u 15% korting op de dan geldende prijs per nacht. 
Wij accepteren alle gangbare kortingskaarten. 

Extra informatie en voorwaarden

Het zwembad van de camping is geopend vanaf 1 juli.

**Tijdens pinksteren en hemelvaart geldt het tarief voor het hoogseizoen. 

De Extra persoonskosten en kosten zoals bijzettent, hond, motor/tweede auto etc. worden altijd extra berekend en horen niet bij de prijs van een kampeerplaats. Alle kosten worden gelijk aan het aantal nachten berekend.

De aanreis is op onze camping vanaf 14:00 uur. Op de vertrek dag moet je de plek uiterlijk om 12:00 uur verlaten, anders kunnen wij een extra dag in rekening brengen. 

Auto’s opladen is niet toegestaan zonder overleg. De stroomprijs per dag geldt hiervoor niet.

Caravans of campers met dubbellucht of dubbele assen worden zonder overleg/voor aanmelding niet toegelaten.

Safaritent Vos

De Safaritenten zijn comfortabel ingericht voor 6 personen. Tevens is er een kleine keuken met koelkast, allerhande kookgerei, servies en bestek. Prijzen kunt u vinden in de online boekingsmodule onder het tabblad accomodaties. 

– Uiteraard kun je gebruik maken van alle faciliteiten van onze camping.
– In de Safaritenten mag niet gerookt worden.
– Minimaal 3 nachten verblijf.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw. Op de Safaritenten zijn onze reserverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Kota Grizzly (Sauna) en Kota Bever (Hot Tub)

De Kota’s zijn comfortabel ingericht voor 4 personen. De slaapkamers (twee stuks) zijn voorzien van boxspringbedden met dekbedden en kussens.  Aangrenzend aan één van de slaapkamers is het toilet. In het midden van uw Kota is één vuurplaats. Tevens is er een kleine keuken met koelkast, allerhande kookgerei, servies en bestek. Buiten is een houtgestookte Hot tub of Sauna voor privé gebruik. U krijgt bij aankomst een opstartpakket met hout. 

Bij reservering graag aangeven of je een Kota Grizzly of Kota Bever wenst. Bij het huren van twee Kota’s ontvang je 10% korting (minimaal verblijf 3 nachten). Uiteraard kun je gebruik maken van alle faciliteiten van onze camping.

– Reserveringskosten €4,50.
– In de Kota’s mag niet gerookt worden.
– Minimaal verblijf 2 nachten.
– Vertrek uit de Kota uiterlijk 10.00.

Alle bovengenoemde prijzen in euro, incl. btw. Op de Kota’s zijn onze reserverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Boomtenten

In onze boomtenten voor twee personen beleef je gegarandeerd een unieke nacht. Hangend aan een boomstam kijk je uit naar de boomtoppen, en waan je je ver van de bewoonde wereld. Echt avontuurlijk kamperen!

Alle bovengenoemde prijzen in Euro incl. BTW. Op de boomtenten zijn onze reserverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Verhuur- en kampeerarrangementen

Je kunt /mag je kampeermiddel onbewoond laten staan tussen Hemelvaart en Pinksteren. Als u geen
stoom verbruikt dan rekeningen wij hiervoor geen extra kosten. Graag bij reservering aanmelden 

  Direct reserveren

  Wil je komen kamperen in een van onze blokhutten of tenten? Of wil je een ook wel eens uitproberen hoe het is om op hoogte te slapen in een boomtent?

  Al onze accommodaties zijn te reserveren via onze website.

  Heb je vragen over een van onze accommodaties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag om de perfecte oplossing te zoeken.

  Kamperen in Rheinland Pfalz, de mooiste streek van Duitsland.

  Ontdek de rust, ruimte en natuur van Camping Donnersberg.