Impressie

Donnersberg in vogelvlucht

Camping Donnersberg is een camping in Zuid-Duitsland, prachtig gelegen tussen de beboste heuvels en wijdse wijnvelden van Rheinland-Pfalz. Een plek met de meeste zonuren in Duitsland waar je heerlijk tot rust kan komen, maar waar je je niet hoeft te vervelen.

Hier geven we je een goed idee wat er op onze camping allemaal te doen is. Kijk je mee?

Kamperen in eigen stijl

Lekker met je eigen tent aan de bosrand; comfortabel in een Finse Kota met gezellige vuurplaats. Eén met de natuur in een boomtent onder de sterrenhemel. Of gezellig samen in een ingerichte safaritent.

Op onze camping vind je een hoop mogelijkheden. Natuurliefhebbers en ook gezinnen met kinderen kunnen prima bij ons terecht. Kies wat bij jouw vakantie past en kom genieten van de ruimte, rust, omgeving, en de sportieve mogelijkheden.

Lekker niksen & lekker aktief

Op onze camping heb je voldoende ruimte om je rust te nemen, maar je kunt ook meedoen aan allerlei activiteiten. Of je nu een boekje wil lezen voor de tent, stevig door wil stappen in het naastgelegen bos of in het zwembad wil dobberen: het kan allemaal!

Ruimte voor rust én activiteiten

Wil je een wat meer actieve vakantie? Het organiseren van activiteiten vinden we leuk. Wij organiseren spannende outdooractiviteiten voor jong en oud. Dus klinken outdoor cooking, geocaching, kanoën, survivallen of vlotten en dammen bouwen in de beek als iets voor jou? Dan kun je bij ons je hart ophalen.

Natuurrijke omgeving

De prachtige omgeving nodigt ertoe uit om ontdekt en benut te worden. Camping Donnersberg ligt in één van de mooiste streken van Duitsland, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Er zijn bovendien allerlei bijzondere dingen te ontdekken: een blotevoetenpad, een draisinebaan, een Keltendorp en veel wijnfeesten waar je de specialiteiten van de streek kunt ontdekken! 

Liefhebbers van honden en 4×4

We hebben een hart voor honden maar ook voor 4×4 voertuigen. Op onze camping verzorgen we speciale weekends met een geheel verzorgd programma en veel ruimte voor gezelligheid.

Deel je onze liefde voor honden en 4×4 voertuigen? Schrijf je in voor een van onze weekends, en trek eropuit met de hond of met de 4×4!

Kamperen in Rheinland Pfalz, de mooiste streek van Duitsland.

Ontdek de rust, ruimte en natuur van Camping Donnersberg.