Huisdieren

Met de hond op de camping

Kamperen met hond? Honden zijn van harte welkom op onze camping! Ze zullen er heerlijk in hun element zijn: lekker wandelen, spelen met de baas en na afloop afkoelen in het meertje. Vele hondenliefhebbers weten ons dan ook te vinden.

Wij gaan er natuurlijk wel vanuit dat je hond zich goed weet te gedragen op de camping. Zo kunnen alle gasten en honden van hun vakantie genieten.

Wij steunen Fundashon Kunuku Kakelvers op Bonaire

Ons tweede stukje thuis is op Bonaire. Dit jaar hebben wij Patrice en Peter ontmoet. Zij hebben 4 jaar geleden stichting FUNDASHON KUNUKU KAKELVERS (FKK) opgericht. Op Bonaire zijn veel dieren die het zwaar hebben. Bij FKK worden alle honden (en katten) opgevangen die nog een kans hebben en daarbij hanteren zij een strikt ‘no Kill-beleid’. Alleen wanneer het echt het beste voor het dier is, omdat het te ziek of te zwaar gewond is, laten ze het dier inslapen. Peter en Patrice doen dit geheel belangeloos zonder Subsidie van de Nederlandse overheid. Hun doel is zoveel mogelijk honden en katten te laten adopteren, zowel op Bonaire als in het buitenland. De dieren die te veel getraumatiseerd zijn om herplaatst te worden hebben bij Peter en Patrice een heerlijk leven.
Gezien onze liefde voor honden ging dit ons aan het hart, vandaar dat wij met ingang van seizoen 2020 van iedere hondenovernachting €1,00 overmaken aan deze fantastische hondenopvang.

Faciliteiten voor honden

Kamperen met de hond is heerlijk. Op onze camping vind je ook alle faciliteiten die je daarvoor nodig hebt. Het zal je hond aan niets ontbreken! 

  • Ruime losloopmogelijkheden;
  • Een meertje waar de hond in mag zwemmen;
  • Een hondendouche;
  • Een agilitybaan die voldoet aan de laatste FCI-normen.

Samen ontspannen

Voor een goede wandeling loop je zo vanaf de camping het bos in met de hond. Na een plons in het meertje of een goede rolbui kun je hem of haar even afspoelen in de speciale hondendouche. Er zijn losloopgebieden waar lekker vrijuit kan worden gespeeld en gerend. En voor de liefhebbers hebben we de agilitybaan waarop je hond flink uitgedaagd wordt.
Kamperen met hond was nog nooit zo leuk!

Plezier voor mens en dier!

Kamperen in Rheinland Pfalz, de mooiste streek van Duitsland.

Ontdek de rust, ruimte en natuur van Camping Donnersberg.